Orestimba High School

Bell Schedules » P.M. Rally

P.M. Rally

P.M. Rally
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/5 8:00 AM 9:17 AM 77 min
Period 2/6 9:21 AM 10:37 AM 76 min
Period 3/7 10:41 AM 11:57 AM 76 min
Lunch 11:57 AM 12:37 PM 40 min
Period 4/8 12:41 PM 1:57 PM 76 min
Rally 2:01 PM 2:58 PM 57 min